Meragion
Stary bimbrownik

Do³±czy³: 19 Sie 2009 Posty: 346 Sk±d: Stary Majdan |
|
Inne |
|
Chcia³bym zaproponowaæ kolejny pomys³. Jako ¿e oceny tekstowe s± czêsto ma³o wiarygodne i ¿adko komu chce sie co¶ sensownego kleciæ proponuje wprowadzenia dodatkowo ocen. Oceniane by³y by takie rzeczy jak : styl, fabu³a, pomys³ i postaci.
Oczyw¶cie mi³o by³o by do tego do³±czyæ kilka s³ów komentarza.
co o tym s±dzicie?
_________________ Zabij cz³owieka nazwa ciê morderca, zabij dziesiêciu ludzi nazw± ciê psychopat±, zabij miliony nazwa ciê zbawicielem. |
|
Mathya
Do³±czy³: 17 Lut 2012 Posty: 22
|
|
|
|
Mnie siê ten pomys³ podoba, a ocenianie w skali szkolnej czy 1-10?
A jako drugi w±tek to chcia³bym zaproponowaæ, ¿eby mo¿e raz wykorzystaæ tekst jakiej¶ piosenki ? Ka¿dy z nas popyla ze s³uchawkami na uszach i na pewno na naszej playli¶cie znalaz³oby siê kilka inspiruj±cych utworów. W dodatku ciekawi mnie jak inni mogliby interpretowaæ t± sam± piosenkê. Oczywi¶cie nie trzeba trzymaæ siê sztywno tekstu, mo¿e refren jest inspiruj±cy, a mo¿e która¶ zwrotka? Przemy¶lcie to 
_________________ Everyday I learn something dumb |
|
Meragion
Stary bimbrownik

Do³±czy³: 19 Sie 2009 Posty: 346 Sk±d: Stary Majdan |
|
|
|
S±dze ¿e system 1-10 jest najsensowniejszy, co zas do pomys³u z piosenkami to moim zdaniem jest to ¶wietny , choæ s±dze ¿e sam utwór muzyczny (tzn bez tekstu) mo¿e wystarczyæ do napisania opowiadania.
jakie¶ propozycje co do zespo³ów ? ja proponuje na bank co¶ Hunterka 
_________________ Zabij cz³owieka nazwa ciê morderca, zabij dziesiêciu ludzi nazw± ciê psychopat±, zabij miliony nazwa ciê zbawicielem. |
|
^ValkYr!a

Do³±czy³: 20 Sie 2009 Posty: 77 Sk±d: (czarodziejka) z Ksiê¿yca |
|
|
|
Spróbuj zinterpretowaæ utwór Mosquito Flight Jelonka inaczej ni¿ ganianie w ¶rodku nocy z poduszk± w rêku za tym gnojkiem brzêcz±cym nad uchem. Niektóre utwory kojarz± mi siê zawsze z jednym okre¶lonym tematem, ale mo¿na spróbowaæ co¶ bardziej ambitnego. 
_________________ "Tak, jestem li tylko wêdrowcem, pielgrzymem na ziemskim padole! Czy jeste¶cie czym¶ wiêcej?" |
|